AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Alaca'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 
İlk olarak Alaca Belediyesi'ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Başkan Yardımcısı Fatih Arslan ve beraberindekiler ile görüşen Milletvekili Kavuncu, daha sonra Alaca Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü'nde Alaca'daki eğitim öğretim durumu hakkında bilgiler aldı. 
Milletvekili Kavuncu, Alaca İlçe Başkanı Ragıp Ağaçdan, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, İl Bşk. Yrd’ları Ali Evlüce, İlknur Göktepe, İl YKÜ'leri Osman Aktı, Ahmet Bayraklı, İl Kadın Kol. YKÜ'leri Bilge Aşkin, İlkcan Aksu, Havva Atmaca, ilçe Kadın Kolları Başkanı Ruhiye Kaya, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Özüm, İl Genel Meclis Üyeleri Dursun Kaya, Abdurrahman Karagöz, Belediye Meclis Üyeleri Birsel Başaran ve teşkilat üyeleri ile ziyaret ettiği Alaca Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğümüzde; Alaca İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Kılınç ve Müdür Yardımcısı Yalçın Kaplan ile birlikte incelemelerde bulundu. 
İlçedeki Eğitim-Öğretim durumunu, geleceğin teminatı çocuklara daha iyi imkanlar sunulması için yapılabilecek çalışmaların görüşüldüğü ziyaretti, Milletvekili Kavuncu, öğretmen lokalindeki vatandaşlarla da sohbet etti.