Kayseri Bünyan Karakaya İlkokulu Müdür Yardımcısı Selçuk Şahin ile Osnosva Skola Dr. Franjo Tudman (Hırvatistan) okulu öğretmeni Adrijana Leko’nun kurucu üyeliğini yapmış olduğu  ‘Her şey Eğitim İçin’ (It’sAllAbaout E!)  adlı  Twining  Projesi çalışmaları sürüyor. 
Projeye Alaca'dan da Fatih İlkokulu öğretmenlerinden 4/A sınıfı öğretmenlerinden Kadriye Pak ve 3/A sınıfı öğretmenlerinden Yasemin Güven Başer katıldı.
Proje ülkemizin farklı şehirlerinden katılımcıların olduğu gibi, 13 ülkede 117 proje ortağı ile çalışmalarını sürdürdü. 
‘It’s All Abaout E !’ E Twining projesi kendi kültürümüzü ve diğer ülkelerin kültürlerini araştırmak, tanıtmak ve sunmak için çalışmalar yapmıştır.
Proje hakkında bilgi veren Fatih İlkokulu öğretmenleri Kadriye Pak ve Yasemin Güven Başer, "Proje ile öğrencilerin kendi kültür mirasını ve diğer ülkelerin kültürlerini öğrenmek, ülkeler arasındaki sınırları ortadan kaldırmak, dostluk ilişkileri, kültür kardeşliği kurmak, öğrencilerin benlik saygısını ve kendini ifade etme becerilerini geliştirmek amacıyla çalışmalar yaptık" dedi.
Proje kapsamında e- ortaklık, e-vatandaşlık, e- sanat, e- müzik, e-miras, e- teknoloji, e- güvenlik, e-twining alanında çalışmalar ve etkinlikler öğrencilerin katılımıyla yapılmıştır.
Projede Türkiye’nin yanı sıra Arnavutluk, Azerbeycan, Bulgaristan, Hırvatistan, İtalya, Portekiz Polonya ve Sırbistan dan da okul bulunuyor.
Kadriye Pak ve Yasemin Güven Başer, Alaca Fatih İlkokulu olarak böyle bir projeyle çalışma yapmaktan gurur duyduklarını ifade ettiler.