Çorum'un Alaca İlçesi'nde bulunan Behramşah Külliyesi ismiyle bilinen Kalehisar ören yerinde arkeolojik araştırma çalışmaları ile Ata miraslarımız gün yüzüne çıkacak. 
Araştırma ekibi Başkanı Aydın Adnan Menderes Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Kemal Şahin ve ekibi, Çorum Milletvekili Erol Kavuncu'yu ziyaret ederek, çalışmalar hakkında da bilgiler verdiler. 
Alaca Mahmudiye Köyü'nde bulunan Behramşah Külliyesi ismiyle bilinen Kalehisar ören yerinde arkeolojik araştırma çalışması yürüten Araştırma ekibi Başkanı Aydın Adnan Menderes Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Kemal Şahin ve ekibine Milletvekili Kavuncu, ziyaretleri için teşekkür etti.
Milletvekili Erol Kavuncu, Anadolu Selçuklu dönemi yapılarından olan Mahmudiye köyü yakınlarındaki sit alanı içinde yer alan Behramşah Külliyesi ismiyle de bilenen bir Medrese ve Kervansarayın ayakta olduğu alanda yapılan çalışmalarda burasının Anadolu Selçuklu dönemine ait bir kent olduğunun ortayla çıktığını belirterek, "Burada yapılan çalışmalar sonucunda bölgede önemli bir Selçuklu kenti ayağa kaldırılarak geçmiş medeniyet ve kültürümüze sahip çıkılıp yaşatılacağı gibi İlimiz ve Ülkemiz turizmine de önemli katkılar sağlayacaktır" dedi.