Gülabibeyspor ile Çorum’da oynanan maçta 2-2 berabere kalan Alaca Belediyespor 21 puanla ikinci oldu. 2. Amatör Küme’de Alaca Belediyespor, Çorum’da oyanan maçta Gülabibeyspor ile  2-2 berabere kalarak 1. Küme’ye yükseldi. 
İlk yarısı gerilimin ve temponun çok yüksek olduğu maç 2-2 beraberlikle sona erdi. İkinci yarıda ise fiziksel düşüşler ve sıcak havanın etkisi ile düşen tempodan galip çıkmadı.
İki takımın 1. Amatör Küme’ye yükseleceği ligde  son maçlar öncesinde lider durumdaki Gülabibeyspor’a ve ikinci sırada bulunan Alaca Belediyespor’a birer puanın yeterli olduğu maç sıcak havaya rağmen çok tempolu başladı. İki takımda kazanmak için mücadele edince peş peşe goller geldi. 
Alaca Belediyespor 6. dakikada Tayyip’in golü ile öne geçti. Gülabibeyspor 18. dakikada Fazlı ile beraberliği sağladı. Bu golden hemen sonra Alaca Belediyespor’un tecrübeli ismi Fatih takımını 2-1 öne geçiren golü attı. ilk yarının son bölümünde yüklenen Gülabibeyspor 33. dakikada Halil ile skoru yeniden eşitledi.
İlk yarı karşılıklı atılan bu goller ile 2-2 beraberlikle sonuçlandı.
İkinci yarıda ise takımlarda fiziksel düşüşler yaşandı. Birde buna aşırı sıcak hava eklenince sık sık sakatlıklar oldu. Bu yarıda Gülabibeyspor daha çok hücumu düşünürken Alaca Belediyespor ise kontrataklardan etkili oldu. İki takımda bu yırada girdikleri net pozisyonlardan yararlanamayınca maç ilk yarıda atılan goller ile 2-2 beraberlikle sona erdi.
Bu sonuçla Gülabibeyspor 23 puanla birinci olarak 1. Amatör Küme’ye yükselirken Alaca Belediyespor ise 18 puan ve Kargıserispor karşısında ikili averajda bir gol üstün olması nedeni ile ligi ikinci olarak bitirerek 1. Küme’ye yükseldiler. Maçın ardından düzenlenen törenle 1. Küme’ye yükselen Alaca Belediyespor ve Gülabibeyspor’a kupaları verildi. 

SAHA: Mimar Sinan.
HAKEMLER: Ahmet Ecevit, Muammer Tekmen, İsmail Sırma.
GÜLABİBEYSPOR: Osman, Mehmet Yasin (Ahmet), Mertcan (Batuhan), Abdullah, Hasan Sefa, Muhammed Enes, Elvan Berkay (Elvan), Halil Hüseyin, Sedat Şahin, Fazlı Can, Mert (Şamil).
ALACA BELEDİYESPOR: Doğukan, Muhammet Yusuf, Üzeyir, Yunus Emre, Kürşad (Muhammet), Fatih (Enes), Ahmet, Recep Tayyip, Osman, Ahmet Emir (Fahri), Raşit.
GOLLER: 6. dak. Tayyip, 20. dak. Fatih (Alaca Belediyespor), 18. dak. Fazlı, 33. dak. Halil (Gülabibeyspor)