AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Metin Özsarı, İYİ Partili Sungurlu Belediyesi Başkanı Abdulkadir Şahiner’in açıklamalarına cevap vererek, vatandaşları yanlış bilgilendirerek şark kurnazlığına devam ettiğini ifade etti.
Özsarı ilçeye yapılan yatırımları şöyle sıraladı; Yüksekokul kampüsü, 350 kişilik KYK yurdu, Gençlik Merkezi, T Tipi Açık ve Kapalı Cezaevi, İlçe Sağlık Müdürlüğü, stadyum, Fen Lisesi kompleksi, 2 etap TOKİ konutları, Kırankışla, Diğ, Fındıklı, Ortakışla, Demirşeyh, Sarıcalar ve Tatlı barajları, ilçenin yıllık 6 milyon 300 bin m3 içme suyu projesi Güreş Eğitim Merkezi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, 13 adet spor tesisi, 360 konutluk TOKİ projesi, SGK binası, Emniyet ve Jandarma binaları, Sungurlu-Kızılırmak yol çalışması, OSB’ye yapılan yatırımların devam ettiğini kaydetti.
AK Parti hükümeti olarak Sungurlu’ya yapılan ve yapılacak yatırımların her zaman destekçisi olduklarını vurgulayan Özsarı, “Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bakanlarımıza, bakan yardımcılarımıza, milletvekillerimize, il başkanımıza Sungurlu’ya vermiş oldukları desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunarız.
Biz zevk için yaylaları gezmiyoruz, teşkilat olarak örf ve adetlerimizde olan yağmur duaları, düğün ve cenazelere iştirak ederek vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde yanlarında oluyoruz. Olmaya da devam edeceğiz. 
Hizmet bizim işimiz, durmak yok yola devam.” dedi.