AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ve İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Sungurlu’da bir takım ziyaretlerde bulundu.

Ceylan ve Ahlatcı, ilçelerde halkla ile buluşmaya devam ediyor.

AK Parti İl yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde Ceylan ve Ahlatcı dünde Sungurlu’da partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi, esnafları da işyerlerinde ziyaret ederek, hayırlı işler diledi.

Merkezdeki çalışmalarının yanı sıra ilçelerde, beldelerde ve köylerde de seçim çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten İl Başkanı Ahlatcı, “Teşkilatlarımız Çorum Merkez, İlçeler, Beldeler ve Köyler olmak üzere gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkan Adayımız İlyas Özkan’ın Sungurlu İlçemize kazandıracağı bir çok projesi var bu projeler yapılabilecek projeler. Boş vaatlerle vatandaşımızın karşısına çıkan bir Belediye Başkan Adayımız yok. 31 Mart’ta hemşerilerimiz sandıkta gereken cevabını verecektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın söyledi gibi, gönül belediyeciliğini Çorum’un genelinde vatandaşlarımıza ulaştırmaya çalışacağız” dedi.

“TÜRKİYE, AK PARTİ İLE DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM GEÇİRDİ”

AK Parti’nin çevreye duyarlı, fitne ve dedikodulardan uzak, tamamen vatandaş ile iç içe, tevazu ve samimiyetle yerel seçim kampanyası yürüttüğünü söyleyen AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Türkiye’nin AK Parti ile değişim ve dönüşüm geçirdiğini, hizmetlerin her eve ulaştığını ve gönül hizmetinin dünyaya yayıldığını söyledi.