Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çorum programı, geçtiğimiz hafta netleşmişti. Programın belli olduğu günden itibaren sahaya inen AK Parti Çorum Teşkilatı, son bir haftadır harıl harıl çalışıyor. AK Parti Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Av. Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ve Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, teşkilat üyeleriyle birlikte hafta boyunca çalışmalarını sürdürdü. “Dünya lideri Çorum’a geliyor” sloganıyla yürütülen çalışma kapsamında hem teşkilat yöneticileri, hem de teşkilat mensupları adeta sahadan inmedi.

MEYDANDA TESPİT YAPTILAR

AK Parti Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Av. Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu’nun liderlik ettiği çalışmalar kapsamında ilk olarak Çorum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde istişare toplantısı yapılmıştı. Daha sonra Toplu Açılış Töreni’nin yapılacağı KADEŞ Barış Meydanı’na geçen heyet, burada incelemelerde bulunmuş, alınacak tedbirler, yapılacak hazırlıklar belirlenmişti.

HALK TEK TEK ARANIP DAVET EDİLİYOR

AK Parti İl Binasında AK Parti Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur’un oluşturduğu ekiplerle Çorum merkez ve köylerdeki vatandaşlar tek tek aranarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın KADEŞ Barış Meydanı’nda yapacağı toplu açılış törenine davet ediliyor.

TEŞKİLAT YÖNETİCİLERİ ÇORUM’DA

AK Parti Genel Merkezi Karadeniz Bölge Koordinatörü Yahya Çelik, Karadeniz Bölge Koordinatörü ve Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoglu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Çorum ziyareti öncesi kente geldi. Çorum Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Çelik ve Ayvazoğlu, yapılan hazırlıkları kontrol etti, çalışmalara destek verdi.

KAYA İLÇELERDE ÇALIŞTI

AK Parti Milletvekili ve Adalet Komisyonu Av. Oğuzhan Kaya da Çorum’daki çalışmalara destek vermenin yanı sıra Osmancık, İskilip, Alaca ve Kargı’da ziyaretlerde bulundu. Osmancık ve İskilip’te hem AK Parti hem de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) teşkilatlarıyla bir araya gelen Milletvekili Kaya, teşkilatları Çorum’daki Toplu Açılış Töreni’ne katılmaya davet etti.

Kaya, Alaca ve Kargı’da ise AK Parti teşkilatıyla buluştu.

KAVUNCU, STK VE İLÇE TEŞKİLATLARINA YOĞUNLAŞTI

AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu hem sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti hem de ilçelerde teşkialtla buluştu. Milletvekili Kavuncu, Çorum’daki programlara destek vermenin yanı sıra Hak-İş Sendikası, Memur-Sen Çorum İl Temsilciliği, Hizmet-İş Sendikası ile görüşerek STK’ları törene davet etti. İskilip ve Bayat’ta teşkilatla görüşen Kavuncu, “Miting progamımız hakkında bilgilendirmelerde bulunarak; Çorum'da Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde ağırlamak için yapılacak çalışmaları konuştuk” şeklinde konuştu.

MERKEZ İLÇEDE TOPLANTI

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı tarafından da istişare toplantısı geçtiğimiz Perşembe günü Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonunda yapıldı. Parti yöneticileri ile teşkilat mensuplarının bir araya geldiği toplantıda Cumartesi günü yapılacak konular ele alındı.

STK’LAR DAVET EDİLDİ

Hafta için AK Parti’nin Çorum’daki yöneticileri, İnsani Değerler Platformu tarafından organize edilen toplantıya katıldı. AK Partililer, burada platforma bağlı tüm sivil toplum kuruluşlarını davet etti.

BELEDİYE DE DEVREDE

Çorum Belediyesi de hazırlıklara kayıtsız kalmadı. Yine hafta boyunca Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, teşkilat çalışmalarına katılarak destek verdi. Belediye boyunca tüm kentteki ilan panolarına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Çorum’a geldiğini bildiren reklamlar asıldı. Kentin tarihi Saat Kulesi’ne Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yer aldığı dev bir poster asıldı.

TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ

Yine Çorum Belediyesi tarafından işletmesi yapılan halk otobüsleri, Cumartesi günü vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek. Belediyeden yapılan açıklamada, “13 Ağustos Cumartesi günü tüm hemşehrilerimiz toplu ulaşım hizmetinden ücretsiz yararlanabilecektir” denildi.

ON BİNLERCE TÜRK BAYRAĞI DAĞITILACAK

AK Parti Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, alana gelen vatandaşlara on binlerce Türk bayrağı dağıtılacağını, vatandaşların mitinge kolayca katılması ve sonrasında dağılabilmesi için de tüm tedbirler düşünüldüğünü açıkladı.

“DÜNYA LİDERİ ÇORUM’A GELİYOR”

Son bir haftadır her günü sahada geçiren Milletvekili Ceylan da kent sokaklarında hem esnafla hem de vatandaşla bir araya gelip Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı programa Çorum halkını davet ediyor. Dün de yine esnaf ve vatandaşla görüşen Ceylan, “Çorum halkımızı Cumartesi günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek. Dünya lideri Çorum’a geliyor. Tüm halkımızı davet ediyorum” diye konuştu.