Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun da katıldığı geniş kapsamlı iftar programı TSO Fuar alanında gerçekleştirildi. MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Milletvekili Oğuzhan Kaya, Milletvekili Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı ve yönetimi, İl Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi, İl Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimi, İl Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, İlçe anakademe, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatları, İlçe belediye başkanları, önceki dönemlerde görev almış Milletvekilleri ve çeşitli kademelerde görev alan teşkilat üyeleri, Sivil Toplum kuruluşları ve derneklerin katıldığı programa, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  canlı bağlanarak salondaki teşkilat üyelerine seslendi.

İftar programında konuşan AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı; “Pandemiyle geçen 2 yılın ardından çok şükür ki bu yıl İftar sofralarında bir araya geldik. Biz, çok büyük bir aileyiz. Ramazan-ı Şerif’in bereketini, dünden bugüne tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte yaşıyoruz. Bu akşam kuruluşumuzdan bu zamana kadar görev almış, partimiz için emek veren, ter döken tüm teşkilat mensuplarımızla bir arada olmaktan onur duyduk, mutlu olduk. AK Parti bir dava hareketi olduğu gibi aynı zamanda bir vefa hareketidir. Ramazan ayı boyunca yoğun bir saha çalışması yaptık. İl ve İlçe teşkilatlarımız yoğun bir mesai harcadı. Hanım kardeşlerimizle çalmadık kapı bırakmadık, gençlerimizle adeta her sokakta her caddede iftara 5 kala programları düzenledik. Ramazan ayı içinde STK larımızı, şehit ve gazilerimizin yakınlarını, esnaf ve hane ziyaretleri gerçekleştirdik. AK Partili belediyelerimiz rekor kırdı sosyal yardımda, bütün evlere destek olduk, olmaya devam edeceğiz. Ramazanın bereketini tüm kademelerimizle yaşarken sahada vatandaşın umudunun ve beklentisinin partimizde olduğunu bir kez daha görmüş olduk” dedi.

“AK Parti bir dava hareketi olduğu gibi aynı zamanda bir vefa hareketidir. 2023 hedeflerimiz için hep birlikte aynı istikamette yürümeye, durmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullanan İl Başkanı Yusuf Ahlatcı: “Geçmişte bu ülkeye 20 yıl boyunca büyük hizmetler veren ve bundan sonrada milletimizin ve memleketimizin hatta mağdur medeniyetlerin umudu olan bir teşkilat var. Rabb’im birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. Bu vesile ile Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyor değerli katılımlarınız için her birinize gönülden teşekkür ediyorum” dedi.