Günler öncesinden hazırlıklara başlayan Ak Parti Çorum Gençlik Kolları Başkanlığı, Adana’ya kalkış alanı olarak Otogar Karşısındaki stadyumun bahçesini belirledi ve gençlerin toplanacağı alanı adeta miting alanı gibi parti bayraklarıyla donattı.

Gençlerin toplanmasıyla adeta mitinge dönüşen uğurlama programına Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur’un yanı sıra İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’da katıldı. Kurulan sahnede gençlere hitaben kısa konuşmalar gerçekleştiren protokol üyeleri, Muhammed Fatih Temur ve Ekibine teşekkür ederken Gençlere duydukları güveni 2023’te onların desteğiyle yeniden zafere ulaşacaklarını dile getirdiler.

TEMUR; GENÇLERİN PARTİSİ AK PARTİDİR

Gençlerin Coşkulu alkışları, sevgi gösterileri ve tezahüratları arasında Konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur; “Hep söylüyorum gençlerin partisi Ak Partidir. Ak Parti de gücünü gençlerden alan partidir. Bugün bir kez daha görüyoruz ki buradaki 1500’e yakın genç bunun en büyük kanıtıdır. liderine bağlı bu gençler Cumhurbaşkanını Genel Başkanını dinlemeye gidiyor. Doyasıya eğleneceğimiz bir güne gidiyoruz. Bu kuşak Teknofest kuşağıdır. Bu kuşak vatanına, milletine, bayrağına ve devletine bağlı kuşaktır. Bu kuşak ihaları uçuran, sihaları havalandıran, yerli otomobili üreten, insansız hava aracını yapacak olan kuşaktır. Bu kuşak Milletin öz değerleriyle yoğrulmuş vatanperver kadirşinas kuşaktır. Kimse bu kuşağı bir kalıba sokmaya çalışmasın, iftira etmeye çalışmasın. Bugün olduğu gibi yarında 2023 seçimlerinde de Cumhurbaşkanımızın, liderimiz genel başkanımızın yanında ve emrinde olacağız. Allah’ın izniyle ve genç kardeşlerimin enerjisi ve dinamizmi ile 2023 seçimlerinden de zaferle çıkacağız inşallah. Gençlerimiz ne derse biz oradayız.

YOĞUN KATILIM TALEBİ ÜZERİNE ARAÇ SAYISI ARTIRILDI

Program İçin öncesinden 20 otobüslük araç kafilesi organize eden Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı katılım talebinin çok olması ve alana fazla gencin gelmesinden dolayı araç sayısını artırdı ve 32 araca ulaştı. Servis araçları ve yarım otobüslerinde dahil olmasıyla toplam 32 araçla Adana’ya hareket ettiler.

ADANA’DA ÇORUM RÜZGARI ESTİ

Gençlerin Adana’ya ulaşmasıyla stattaki yerini alan Ak Parti Çorum Gençlik Kolları Başkanlığı adeta Adana’da Çorum rüzgarı estirdi. Sık sık “Kırmızı - Siyah, En Büyük Çorum” sloganlarıyla Adana Stadını inleten Çorum Ak Gençlik, abi olarak gördükleri Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın alana girmesiyle Stattaki Ahmet Sami Ceylan Sloganlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

ÇORUM AK GENÇLİK’TEN DEV PANKART

Sık sık Çorum sloganları atan Ak Parti Çorum İl Gençlik Kolları Başkanlığı 120 m2’lik dev bir pankart yaptırdı. Tüm statta dikkatler bir kez daha Çorum’a çevrilirken ulusal ve yerel bir çok haber sitesi manşetlerinde Çorum pankartına yer verdi. Haber kanalları ve canlı yayınlarda ise sık sık Çorum detayları paylaşıldı. 81 il arasında en büyük olma özelliğine sahip olan Pankartın Üzerinde ise “ilk günkü aşkla A’dan Z’ye çorum daima yanında” yazısı İle Cumhurbaşkanımızın Portresi ve Çorum Saat Kulesi yer aldı.

Gençlerin son derece memnun kaldığı “Bir Gençlik Şöleni” Programı Erdem Kınay, Uğur Işılak, Tuğçe Kandemir ve Oğuzhan Koç konserleriyle coşkulu bir biçimde son buldu.