Ramazan Ayını dolu dolu geçiren Ak Parti Çorum İl Gençlik Kolları Başkanlığı yaptığı onca faaliyetlerin yanı sıra her gün Üniversite Öğrencisi olan 100’ün üzerinde gence İftar veriyor. Veli Paşa hanında gerçekleştirilen organizasyonun finansmanını hayır sahipleri karşılıyor. Her gün bir hayır sahibi öğrencilere iftar veriyor.

TEMURDAN HAYIR SAHİPLERİNE TEŞEKKÜR

Yapılan çalışmalarla alakalı açıklama yapan Ak Parti Çorum İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde partimiz her zaman olduğu gibi bu Ramazan Ayında da gençlerimizle birlikte. Her Zaman Söylüyoruz Gençlerin Partisi Ak Partidir. Gençlerimiz için çalışıyoruz. Özellikle bu Ramazan Ayını ailelerinden uzakta geçiren üniversite öğrencisi genç kardeşlerimizin burada da bir aileleri olduğunu hissettirmek ve Ramazan Ayını buruk geçirmemeleri için elimizden gelen tüm çaba ve gayreti gösteriyoruz. Bu bağlamda genç kardeşlerimizi iftar soframızda buluşturuyoruz. Her gün bir hayır sahibi büyüğümüz bu iftar masraflarını karşılıyor. Öğrenci evinde kalan olsun yurtta kalan olsun tüm genç kardeşlerimizde bu hizmetten faydalanıyor. Her gün iftara katılım formu oluşturuyoruz. Bu formu dolduran kardeşlerimizi iftarda ağırlıyoruz. Hem gençlerimiz mutlu, hem hayır sahipleri mutlu, hem de gençlerin aileleri mutlu. Rabbim tüm hayır sahiplerinin hayrını kabul etsin inşallah. Bu organizasyonlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. “dedi.

ÖĞRENCİ EVLERİNE RAMAZAN KOLİLERİ

Tüm bu etkinliklerin yanı sıra Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tespit ettiği 50 öğrenci evine de içerisinde çeşitli gıda malzemelerinin olduğu Ramazan Kolilerini ulaştırdı. Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gençlerle birlikte olmaya devam edeceklerini duyurdu.