Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yağlı güreşçileri AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ı, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı'yı ve İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş'ı ziyaret ettiler. 661. Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde Büyük Orta boyda şampiyon olarak Başaltına yükselen Bekir Eryücel ile Küçük Orta Büyük Boy’da üçüncü olarak Büyük Orta’ya yükselen Muhammet Ali Eryücel beraberinde antrenörleri Ahmet Serbest, Rasim Saraç, Hakkı Ceylan ile pehlivanlar Murat Kalender, Yunus Küçük, Eren Kanbur ve Batuhan Şahin Laik Ceylan’ı ziyaret ettiler.

Ahmet Sami Ceylan ise Çorum’u spor kenti yapmak adına çalışmalarının aralıksız devam ettiğini Ata sporu güreşin Çorum için çok ayrı bir yeri olduğunu belirterek ‘Bizlerde tüm branşlara olduğu gibi güreşe de büyük önem veriyoruz. Elde edilen bu başarılardan dolayı sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum.

Çorum adına mücadele eden ve şehrin tanıtımına katkıda bulunan herkes bizim için önemli ve değerlidir. Bizler başarılar kazandırmaya devam ettiğiniz sürece bizlerde sizlerin yanında olacağımızdan emin olabilirsiniz. Başarı sizden destek bizden’ dedi.

Ceylan 12-14 Ağustos tarihlerinde yapılacak Balıkesir Kurtdereli güreşlerinde mücadele edecek pehlivanlara başarılar diledi.