Ramazan Bayramı’ndan sonra gerek Ankara’da Büyük Millet Meclisi’ndeki yoğun çalışmaları, gerekse de parti genel merkezinin verdiği görevler nedeniyle Çorum’a gelemeyen Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, ayağının tozuyla Çorum’da hemşehrileriyle kucaklaştı.
Kendisinin de bir esnaf çocuğu olması nedeniyle esnaf ve sanatkarlara büyük önem veren ve her fırsatta onlarla bir araya gelen Milletvekili Ceylan, bugün de Gazi Caddesi ve Sel Sokak’ta faaliyet gösteren esnaflarla görüştü.
Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş’ın da eşlik ettiği ziyaretler sırasında esnaflara hal-hatır soran Milletvekili Ceylan, sorunlarını dinledi.

Esnafın istek ve taleplerini alan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, özellikle de ekonomik konudaki gelişmelerle ilgili gelen şikayetler üzerine bazı açıklamalarda bulundu.
Vatandaş ve esnaflardan devlete sonuna kadar güvenmelerini isteyen Ceylan, Türkiye Cumhuriyeti'nin bütün sıkıntıların üstesinde gelecek kadar güçlü bir devlette ve hükümete sahip olduğunu belirtti.
Ceylan, özellikle de gecesini gündüzüne katarak Türkiye’nin sorunlarını çözmek için çalışan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve onun yol arkadaşlarına güvenlerini azaltmayan esnaf ve vatandaşlara Milletvekili Ceylan, “Yaşadığımız ekonomik sıkıntılar sadece bizim ülkemizde yaşanmıyor. Tüm dünyada sıkıntılar var. Ancak, bizim devletimiz ve hükümetimiz bugüne kadar olduğu gibi bugün yaşananların da üstesinden gelecek güce ve iradeye sahiptir” dedi.