Uzun süredir gerek TBMM’deki çalışmalar, gerekse de parti genel merkezinin verdiği görevlendirmeler nedeniyle Çorum’a gelemeyen AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, bu hafta sonunu hemşehrileriyşle birlikte geçirmek adına Çorum’a geldi.
Sabah saatlerinden itibaren de Çorum’da çeşitli programlara katılan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Albayrak Caddesi üzerinde bulunan bazı esnafları ziyaret etti.
Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal ile birlikte ziyaret ettiği esnaflara hayırlı işler dileyen Milletvekili Ceylan, ayrıca hal-hatır sordu.
Özellikle de dünya genelinde yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı zor günler geçiren esnaflara moral veren Milletvekili Ceylan, içinde bulunduğumuz sıkıntılı günlerin kısa sürede geçeceğini anlatırken, esnaflardan sabırlı olmalarını istedi.

Kendisinin de bir esnaf çocuğu olduğunu hatırlatan Ceylan, hükümetin sıkıntılarının giderilmesi noktasında çalışmalar yaptığını ifade etti.  
Milletvekili Ceylan’ın ziyaretinden memnun kalan esnaflar da kendisine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.