“SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM”

Ak Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş,  İl Genel Meclisi Ak Parti Grup Başkan Vekili Ünal Nalçacı ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar ile birlikte amatör futbol sahalarında eğitim gören Çorum FK altyapı sporcularını ziyaret etti.

Kendisini karşılayan altyapı sporcuları ile ayaküstü sohbet eden Milletvekili Ceylan, sporcular ile yakından ilgilenerek, onlara güvendiklerini söyledi.

CEYLAN, GENÇ SPORCULARA BAŞARININ SIRLARINI ANLATTI

Genç sporculara tavsiyelerde bulunan Milletvekili Ceylan, sporun yanında akademik eğitimlerinide başarılı bir şekilde sürdürmelerini istedi.

Özgüvenlerini hiçbir zaman kaybetmeleri yönünde tavsiyelerde bulunan Milletvekili Ceylan, gelecekte yapılacak müsabakalarda Çorum’u en iyi şekilde temsil edeceklerinden şüphe duymadıklarını ifade etti.

Başarının sırrının çalışmak olduğuna işaret eden Milletvekili Ceylan, genç sporculardan hem akademik hemde sporda çok çalışmalarını istedi.

“TESİSLER BAKIMINDAN ŞANLI İLLER ARASINDAYIZ”

Ziyarette Çorum FK Altyapı Antrenörü İsmail Atalay ile de konuşan Milletvekili Ceylan, sporla birlikte eğitimin de devam ettirilmesi gerektiğini anlattı. Altyapı takımının gelecekte Çorum’u en iyi şekilde temsil edeceğine şüphesinin olmadığını belirten Ceylan, Çorum’un tesis bakımından şanslı bir il olduğunu anlattı.

4 SAHA DAHA YAPIYORUZ

Amatör Spor kulüplerine destek vermek amacıyla Çorum’a 4 saha daha yaptıklarını anlatan Ak Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, bunlardan iki tanesinin bittiğini söyledi. “İstişarede bereket vardır” diyen Milletvekili Ceylan “Gençler bizden istesin biz yapalım” dedi.

Mimar Sinan’daki sahanın zemininin değiştirildiğini ve daha rantabıl hale geldiğini belirten Ceylan, spor konusunda Çorum’a yapılan hizmetlerin devam edeceğini kaydetti.

“DİĞER BRANŞLARDA DA BAŞARI BEKLİYORUZ”

Sadece futbolda başarılı olunmasını istemediklerini, diğer branşlarda da başarı beklediklerine vurgu yapan Milletvekili Ceylan, bunun içinde Gülabibey, Ulukavak ve Kale Mahallesi’nde yüzme havuzları kurduklarını, yapılacak yarı olimpiyatların yanında tanesi 1 milyona malolacak portatif yüzme havuzu da kurulacağına dikkat çekti.

“İSMAİL HOCADAN CEYLAN’A TEŞEKKÜR”

Çorum FK Altyapı Antrenörü İsmail Atalay ise spor konusunda yaptığı çalışmalardan dolayı Ahmet Sami Ceylan’a teşekkür ederek, gençlerin ihtiyacı olan şeylerden birisinin de spor kompleksleri olduğunu anlattı. Gençlerin spora yöneldikçe kötü alışkanlıklardan ve ortamlardan da uzak durduğunu vurgulayan Atalay, elde edilen başarıların akademik başarı olarak da geri döndüğüne işaret etti.