PANKOBİRLİK Başkanı Ahmet Pehlivan, 14 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan Çorum Pancar Ekicileri Kooperatifi 22. Olağan Genel Kurul’da beyaz liste ile tekrar aday olduğunu açıkladı.
Kooperatifin 2011 faaliyet yılına ait 22. Olağan Genel Kurul toplantısının 14 Nisan 2012 Cumartesi günü saat 09.00'da Çorum Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Şehir Stadyumu'nda yapılacağını söyleyen PANKOBİRLİK Başkanı Ahmet Pehlivan, İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanmaması veya herhangi bir nedenle ertelenmesi halinde ise ikinci toplantının 30 Nisan 2012 Pazartesi günü saat 09.00'da aynı yerde aynı gündem maddeleriyle toplanacak. Ortakların, Nüfuz cüzdanları veya ehliyetlerini mutlaka getirmeleri gerektiğini belirtti. Pehlivan, Vekaleten oy kullanacak ortakların vekaletlerinde münhasıran Kooperatifimizin 2012 takvim yılında yapılacak genel kurullarına katılma ve oy kullanma yetkisi bulunacaktır. Bu nedenle 2012 yılından önce alınan vekaletnameler genel kurul toplantısında kabul edilmeyecektir” dedi.
Pehlivan, yönetim kurulu üyeleri Hakkı Melendiz, Ali İşler (Yerköy), Ünal Çoksun (Alaca), Şerafettin Çağaldoğan (Sungurlu) ve denetim Kurulu üyeleri Ali Bardaklı (Çorum Merkez), İsmail Erdoğan (Mecitözü), Yıldırım Soysal (Kızılırmak) ile birlikte seçime beyaz liste ile gireceklerini söyledi.
14 Nisan Cumartesi günü Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadyumu'nda yapılacak olan seçimlerin pancar üretimi yapan değerli çiftçilerimize ve üreticilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum diyen PANKOBİRLİK Başkanı Ahmet Pehlivan, "desteklerini benden ve grubumdan esirgemeyen bütün saygıdeğer çiftçilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Bana ve grubuma oy verecek değerli pancar üretimi yapan değerli çiftçilerimiz ve üreticilerimizden beyaz listeye oy vermelerini istiyorum. Bu vesile ile bütün çiftçilerimizin ve pancar ekicilerimizin desteklerini bekler, saygılarımı sunarım” dedi.