Ankara’da yoğun bir program geçiren AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı ziyaret etti. 
Çorum’a yönelik çalışmalar ve projeler üzerine istişarelerde bulunduklarını belirten İl Başkanı Ahlatcı verimli bir ziyaret gerçekleştirdiklerini, Çorum’da yürütülen çalışmalar hakkında da bilgiler verdiklerini anlatarak, gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a teşekkür etti. 
Adalet Bakan Yardımcısı Zekeriya Birkan ile ziyaretlerine devam eden Ahlatcı, Çorum hakkında faydalı istişarelerde bulunduklarını ifade etti. 
Ziyaretleri kapsamında Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile de görüşen Ahlatcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a misafirperverliklerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. 
Türkiye Belediyeler Birliği’n de çalışmalarına devam eden Ahlatcı, TBB Genel Sekreter Yardımcısı, Hemşerimiz İbrahim Azak ile bir araya gelerek, İl ve İlçe Belediyelerimizin ihtiyaçları ile ilgili istişarede bulundu. İl ve İlçe Belediyelerin ihtiyaçları hususunda göstermiş olduğu desteklerden dolayı İbrahim Azak’a teşekkür ettiklerini ifade eden Ahlatcı, “Çorum ve ilçelerinin her şeyin en iyisi ve en güzeline layıktır. Bu yolda hep birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. 

Programı kapsamında yaptığı ziyaretlerden memnun ayrıldıklarını, içten ve samimi karşılayarak çözüm odaklı hizmet ve çalışmalarına desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür eden İl Başkanı Ahlatcı, “Hitit Üniversitesi, Bilgisayar Teknolojileri Bölümü 1. sınıf öğrencisi Mert Can Demir’in de ziyaretlerde yanlarında bulunmasının da önemini belirterek, “Teknofest kuşağı olarak nitelendirilen çağımızda, ülke kalkınmasını sağlayacak olan gençlerimizin yanında olmaktan gurur duyuyorum” diye konuştu.  
Çorum için ziyaretlerine bundan sonrada devam edeceklerini ifade eden Ahlatcı, “Hizmette sınır tanımayan AK Parti’nin daha güzel hizmetleri de şehrimize getireceğinden hiç şüphemiz yoktur. Bu minvalde, AK Parti’nin birer neferleri olarak ilk günkü heyecan, azim ve inançla hizmet etme sorumluluğunun idraki ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Çorum’umuz için hep birlikte ne yapsak azdır.” dedi.
Ziyaretlerinde İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’ya, İl Başkan Yardımcıları Murat Günay, Yılmaz Peker, Çorum Baro Başkanı Av. Turan Kalıpçı ve Hitit Üniversitesi, Bilgisayar Teknolojileri Bölümü 1. sınıf öğrencisi Mert Can Demir eşlik etti.