Her zaman amatör spor kulüplerinin yanında olduğunu kaydeden Milletvekili Ahlatcı, Gençlik ve Spor Bakanı ile yaptığı görüşmede Mimar Sinan semt sahasının güçlendirilmesi ve yenilenmesi için söz aldığını açıkladı.

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

Görüşmede TOKİ semt sahasının güçlendirilmesi ve yenilenmesinin de gündeme geldiğini ifade eden Milletvekili Ahlatcı, " Çorum'da ki gençlik merkezinin Tenis kortlarımızın yapılması noktasında sayın bakanımızla verimli bir görüşme gerçekleştirdik" dedi.

Amatör spor kulüplerine müjde veren Milletvekili Ahlatcı, amatör spor kulüpleri için yapımı düşünülen içerisinde kafeterya, toplantı salonu bulunan amatör spor evinin yapımı için gerekli tüm girişimlerin yapıldığını ve gelişmelerin yakından takipçisi olacağının sözünü verdi.

Bakanla ile yapılan görüşmede amatör spor kulüpleri için 3 milyonluk malzeme yardımı yapılacağına değinen Milletvekili Ahlatcı, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'dan Amatör Spor Kulüplerine yapacağı 2 milyonluk yatırımı 3 milyona çıkaracağının sözünü aldı.