Pazarlar Kaymakamı Murat Beşikci, Ağrı'nın Tutak İlçesi Kaymakamlığına atandı.
İçişleri Bakanlığının yayımladığı kararnameyle Siirt Vali Yardımcılığı görevine tayin edilen Tutak Kaymakamı Gürbüz Saltaş'ın yerine, Pazarlar Kaymakamı Murat Beşikci getirildi.

Murat Beşikci Kimdir
1983 yılında Çorum'un İskilip ilçesinde doğan Murat Beşikçi, ilkokulu İskilip Azmi Milli İlköğretim Okulunda, ortaokulu Çorum İnkılap İlköğretim Okulunda, liseyi Çorum Atatürk Lisesinde tamamladı.
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 2005'te mezun olan Beşikci, aynı yıl açılan Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak 2006'da Antalya Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı.
Isparta'da teftiş stajını, Antalya'da il merkez stajını, Antalya Manavgat'ta kaymakam refikliği stajını yapan Beşikci, 2006'nın kasım ve 2007'nin mart ayları arasında Kırşehir'in Akpınar ilçesinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. Daha sonra Ankara'da 4 ay süren dil kursuna müteakip İngiltere'nin Sheffield kentindeki üniversitesinde 1 yıl eğitim aldı ve burada İngiltere kamu kurumlarının işleyişi hakkında çeşitli inceleme ve gezilerde bulundu.
2 Mart 2009'da Pazarlar Kaymakamlığına atanan Murat Beşikci, İçişleri Bakanlığının son kararnamesiyle Şaphane Kaymakamlığından Ağrı'nın Hamur ilçesi Kaymakamlığına atanan Zerrin Çay Beşikci ile evli.