Çorum Futbol Kulübü bugün deplasmanda Adıyaman FK ile karşılaştığı maçta 2-2 berabere kalırken, goller Halil İbrahim ve Mehmet'ten geldi.

Maçın ilk yarısı genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, ilk yarının son dakikasında geliştirdiği atakla Çorum FK golü buldu. 45.dakikada ceza sahasında topla buluşan Halil İbrahim Sönmez, uzak köşeye sert bir vuruşla topu filelerle buluşturdu ve takımını soyunma odasına 1-0 önde götürdü. İkinci yarıya daha hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip olsa da ikinci yarıda oyuna giren Mehmet Akyüz 53. dakikada takımını 2-0 öne geçiren golü attı. Bu golden 10 dakika sonra 63. dakikada Muhammet Akpınar, Adıyaman FK'nın ilk golünü atarak farkı 1'e indirdi. Maçın 70. dakikasında başlayan yoğun yağmur yağışı son dakikalara kadar devam etti. Topun bile zeminde zor hareket ettiği maçı hakem ısrarla sürdürdü. Herkes maçın böyle bitmesini beklerken, 90+3. dakikada Kerem Çalışkan ile golü bulan Adıyaman temsilcisi skoru 2-2'ye taşıdı. Golden sonra çift sarıdan kırmızı kart gören Atakan Akkaynak takımını 10 kişi bıraktı. Kritik maçta başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma 2-2 sona erdi. Çorum FK, 2 hafta sonra Play-off hattının dışına çıkarken, şansını büyük ölçüde kaybetti.
Bu beraberlikle birlikte puanını 62 yapan Çorum FK 8. sıraya kadar gerilerken, küme düşme potasından uzaklaşmak isteyen Adıyaman FK ise haftayı 8 puanla 16.sırada kapattı.

MAÇA DOLU ARASI VERİLDİ

Maçın 90+4.dakikasında aniden bastıran dolu yağışı nedeniyle saha beyaza büründü. Dolu yağışının şiddetlenmesi nedeniyle maça yaklaşık 10 dakika ara verildi. Dolu yağının bitmesi sonrasında mücadele kaldığı yerden devam ederken, mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi.

Adıyaman Futbol Kulübü 2-2 Çorum Futbol Kulübü
STAT: Adyaman Atatürk
HAKEMLER: Yalçın TaşkınFurat, Mücahit Değermenci, Anıl Küçükkaraca
ADIYAMAN FK: Türker, Emin, Eren, Evren, Osman, Hakan, Hüseyin, GöktanfDk. 80'Göktan),
Cengizhan(Dk. 60' Ömürcan), İbrahim(Dk. 80' Kerem), Muhammet
YEDEKLER: Özal, Mert, Emirhan, Mustafa, Ö.Faruk, Emre, Ahmet
TEKNİK SORUMLU: Cüneyt DUMLUPINAR
ÇORUM FK: H.Hüseyin, İsmet, Hakkı, Sefa, Serkan, MuratfDk. 90' Mertcan), Aykut, V.Okumak(Dk. 86'
Recep), H.İbrahim(Dk. 70' Burak), Mahsun(Dk. 70'Atakan), Batuhan(Dk. 46' Mehmet)
YEDEKLER: Erdi, Mustafa
TEKNİK SORUMLU: Ergün PENBE
GOLLER: Dk. 45' H.İbrahim, Dk. 52' Mehmet (Çorum) Dk. 63' Muhammet, Dk. 90+3' Kerem (Adıyaman)
SARI KARTLAR: Murat (Çorum FK) Eren (Adıyaman FK)
KIRMIZI KART: Dk. 90+4'Atakan (Çorum FK)