MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, Çorum’da adaylıktan çekilmek ve ittifak diye bir görüşmelerin ne burada nede Ankara’da asla olmadığını vurguladı.

Kenan Şahin, kamuoyunda ‘MHP’e adayını Çorum’dan çekecek, ittifak yapılacak ’ söylentilerini açıklık getirdi.

Kamuoyunda 31 Mart yerel seçimde AK Parti ile bir ittifak çalışması yapılacağı ve MHP’nin bu yarışta olmayacağı düşüncesinin olduğunu ama bu düşüncenin tamamen yalan olduğunu kaydeden Kenan Şahin, “31 Mart yerel seçim yarışından çekinmek diye bir hikâyemiz hiçbir zaman olmadı.  Ne dün ne bugün ne de yarın bir görüşme, yâda bir temas yaşanmadı. Ne aday adaylığım sürecinde ne de listelerin askıya son halinin verildiği günde, çekilmek hatta ittifak diye bir görüşmemiz olmamıştır” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Çorum’a gelmemesinden dolayı bazı kişilerin kamuoyunda, ‘MHP Çorum’da çekilecek bu yüzden Devlet Bahçeli, Çorum’a gelmiyor’ gibi söylentiler yaydığına dikkat çeken Kenan Şahin, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli bey Çorum’umuza iki tane genel başkan yardımcısını destek için göndermiştir. .  Bizimle birlikte esnaf gezileri ve ev sohbetlerine katıldılar. Çekilme gibi bir durum olsa neden gelip buraya çalışmalarımıza katılsınlar. Yakında da Çorum’umuza hemşerimiz olan Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu gelecektir” diye konuştu.