Yiğitoğlu Vestel Çorum Bayii, Uğur Mumcu Caddesi No: 67/A adresinde hizmete girdi.
Açılışa özel indirim ve kampanyaların olduğu Yiğitoğlu Vestel Bayii’nde beyaz eşyadan TV’ye, küçük ev aletlerinden bilgisayara Vestel’in tüm ürün çeşitlerini bulabilirsiniz.
Yiğitoğlu AVM Vestel Çorum Bayii Yetkilisi Atakan Yiğitoğlu, Vestel markasını Çorumlularla buluşturmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek, açılışa özel indirim ve kampanyalarının olduğunu söyledi.
Vestel ürünlerinden alan herkese 550 TL değerinde kulaklık hediye ettiklerini kaydeden Atakan Yiğitoğlu, toplu çeyiz setlerinde indirim olduğunu, ankastre setlerinde 1.000 TL mağaza indiriminin yanı sıra müşterilerine televizyonlarda da 2.500 TL’ye varan indirim imkanı sunduklarını ifade etti. 
Açılışa özel indirim ve kampanyaların Haziran ayı sonuna kadar devam edeceğini aktaran Atakan Yiğitoğlu ayrıca 20 Haziran’a kadar Babalar Günü’ne özel indirim fırsatlarından yararlanmak isteyen tüm Çorum halkını mağazalarına beklediklerini sözlerine ekledi.
Bu arada Yiğitoğlu AVM, İpek Mobilya’nın yanı sıra Lajivert Genç Odası’nı da bünyesine katarak, marka çeşitliliğini artırdı.