Çorum FK’nın siyaset üstü olduğunu söyleyen Sungurlu Belediyesi Başkanı Abdulkadir Şahiner’den kulübe bir destek daha geldi.

Çorum’un marka değeri Çorum FK’nın Play-Off hedefine çok yaklaştığını belirten Abdulkadir Şahiner, “Bu noktada ekonomik sıkıntı içinde olan futbolcularımıza destek olmak ve onları bu zorlu maça daha fazla motive etmek için 10 bin lira galibiyet primi vereceğim” dedi.

"Bunun bir başlangıç olması istiyorum. Bu kampanyaya Çorum Valisini, Milletvekillerini, Rektörünü, Belediye Başkanını, ilçe belediye başkanlarını, tüm siyasi partilerin il ve ilçe başkanlıkları, sivil toplum kuruluşları, esnaf odaları ile ticaret ve sanayi odalarının da katkı vermesini bekliyorum" diyen Şahiner, "Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Çorum’un marka değerine elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Bilindiği üzere Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, kırmızı-siyahlı takımın iç saha maçlarına otobüs kaldırmış, Sungurlu’dan gelen taraftarların biletlerini alarak ücretsiz getirmiş, son olarak ta Ankaraspor maçı dönüşü Çorum FK kafilesini Sungurlu’da misafir ederek, iftar yemeği vermişti.