Sungurlu Belediyesi Başkanı Abdülkadir Şahiner’in sahip çıktığı spor kulübü Süper Lig'e 7 transfer gerçekleştirdi. Takımdan 7 futbolcu Turkcell Kadın Futbol Ligi takımlarından İlkadım Yab-Pa takımına transfer oldu.

ÇÖSAB Başkanı Fatih Atlı, sporcularınaa bu fırsatı veren İlkadım Yab-Pa Başkanı ve Antrenörüne teşekkür ederek, "Her daim doğru işler başarmak için doğru insanlar ile adım atıyoruz ve önceliği gençlerin geleceği olan başkanlar ile bu işlere imza atmak gurur verici. Gençlerimizden bir şeyler başarmalarını beklemek yerine onlar ile her zaman omuz omuza mücadele ederek başarının nasıl gelebileceğini en iyi şekilde basamaklar halinde göstermek ve kanıtlamak gerekir.

Evet biz Çorum'da yeni kurulmamıza rağmen her daim daha çok çalıştık ve yapılamaz denilenleri her daim elimizdeki sınırlı imkanlar ile başardık veya gerçekleştirdik. Gençleri kaybetmek çok kolaydır kazanmak ise zaman ve çaba ister. Her birey bizim için değerli ve özeldir anlayışı ile yaklaştığımız sürece biz geleceğimiz olan gençleri kazanmak için daha büyük adımlar atabiliriz.

Transfer olan sporcularımızdan Bilge Bayraktar, İlknur Atlamaz, Münevver Mercan, Hilal Kartal, Dilara Kırtepe, Fatma Bölükbaş, Sıla Atıcı’ya bize yaşattıkları bu gurur için çok teşekkür ederiz” dedi.