Osmancık Kaymakamlığı ve Osmancık Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bisiklet turu düzenlendi.

Osmancık Kaymakamlığı ve Belediyesi ile Osmancık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü kapsamında düzenlenen etkinlik kutlamalarına katılmak üzere yaşlısı, genci bisikletini alan İnönü Zaferi İlkokulu önüne koştu. Yoğun bir kalabalıkla gerçekleşen bisiklet turu polis ekipleri tarafından kontrolü sağlanılan alanlardan geçilerek tarihi Koyunbaba Köprüsünden devam edildi ve Mustafa Kemal Atatürk Parkında sürüş son buldu. Burada Kaymakamlık ve Belediyenin gönüllü bisiklet sürücüleri için hazırlamış oldukları çeşitli ikramlar Osmancık Belediye Binası önünde sunuldu. Coşkulu bir şekilde geçen bisiklet turuna katılanlara ve emeği geçenlere İlçe Kaymakamı teşekkür etti.

Etkinliğe, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Osmancık Belediye Başkan Vekili Hüseyin Cebeci, Cumhuriyet Savcı Yunus Dönmez, Emniyet Müdürü Haluk Karslıoğlu, MHP İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Abdullah Küçükgöz, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşların temsilcileri, çok sayıda öğrenci ve vatandaşlar katıldı.