Milliyetçi Hareket Partisi Kargı İlçe Başkanı Murat soruk yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi. ‘’15 Temmuz Türk'ün tek başına kendini süper güç olarak görenlere , her zaman her durumda Türk düşmanlığını haykıranlara karşı kısacası tüm dünyaya karşı baş kaldırdığı , meydan okuduğu bir destan gecesidir. Bu destanı alevisiyle, sünnisiyle, sağcısıyla, solcusuyla, çerkeziyle, kürdüyle, Türk milleti birlik ve beraberlik içerisinde tek yürek olarak yazmıştır.

Türk dünyasının bilge lideri Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli hain kalkışma gecesi genel merkezimizdeki tüm ışıkları yakarak ve makamında yerini alarak tüm dış mihraklara meydan okumuş ve tüm dünyaya " Türk'e Zincir Vurulmaz " mesajı vermiştir.

Bizlere çocukluğumuzdan bu yana Türk'e Türk'ten başka dost yoktur şuuru nakşedildi, Bizler her sabah varlığını Türk varlığına armağan eden çocuklarız, böyle bir milletten ne bir başkasının boyunduruğu altına girmesi nede devletine başkaldırması beklenemez. Bunu da 15 Temmuz gecesi tüm dünyanın yüzüne bir kere daha vurduk , hürriyet sevdamızı şanlı tarihimiz boyunca olduğu gibi bir kere daha haykırdık.

Bu vesile ile 15 Temmuz şehitlerimize Allah'tan rahmet gazilerimize şifalar diliyorum. Allah Türk'ü Korusun ve Yüceltsin’’ dedi.