Kargı 125. Yıl Anaokulu, yılsonu etkinlikleri kapsamında ‘’Minik Kalpler Uçuyor’’ sloganıyla uçurtma şenliği düzenledi.

Yıl sonu etkinliğini Anneler Günü ile birleştirerek şenlik havasında bir etkinliği düzenlemek istediklerini belirten 125. Yıl Anaokulu Müdüresi Arife Açıkbaş, "Yıl sonu etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz ‘Minik Kalpler Uçuyor Uçurtma Şenliği’ ile 13 Mayıs Anneler Gününü birleştirerek yıl sonu etkinliği ve anneler gününü şenlik havasında yapmak istedik’’ dedi.

Velilerin ilgisinden de oldukça memnun kaldıklarını belirten müdüre Açıkbaş, "Velilerimizin büyük bir çoğunluğu şenliğimize katıldılar. Onların katılmasıyla şenliğimiz daha renkli bir şekilde gerçekleşti. Okulumuzun hazırladığı bu şenliğe katılan tüm velilerimize teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Çayır mevkiinde gerçekleştirilene şenliğe, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Şenlikte uçurtma uçurtan minik öğrenciler, ayrıca hazırladıkları halk oyunları gösterisini de velilerinin beğenisine sundular.

Anneler günü dolayısıyla annelere hediyeler dağıtılırken, gün boyu süren şenlikte öğrenci velileri ve öğrenciler çeşitli oyunların oyunları birlikte oynadılar.

Şenlik palyaço gösterisi ve ikramların ardından son buldu.