Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Çorum Sanayi Sitesi’nde faaliyetlerini sürdüren esnafı ziyaret ederek, 24 Haziran seçimleri öncesi destek istedi.

Esnaf ziyaretinde Başkan Gül’e AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, SKM üyeleri ve Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç eşlik etti.

Çorum Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek hayırlı işler ve bereketli bol kazançlar dileyen Belediye Başkanı Zeki Gül, dünyada değişen ihtiyaçlarla birlikte yeni iş fırsatlarının doğduğunu ifade etti.

Başkan Gül, “Şimdi biz de yerli otomobilimizi üretmeye başlıyoruz. Türkiye yeni dönemle birlikte yerli ve milli üretim olan İHA ve SİHA’larla atağa kalkmıştır. Başarılı sonuçlar alınmasının yanında gün geçtikçe geliştirilen İHA ve SİHA’lar artık gurur kaynağımız olmuştur. Özellikle son Afrin operasyonunun sağ salim, sivillere hiçbir zarar gelmeden tamamlanmasında çok kritik görevler üstlenmiştir. Bu işleri yarım bırakmamak üzere şimdi yeni bir başlangıçla yeni düzende “ben de varım” demenin vaktidir. Birlik, bereket ve bolluk için vakit Türkiye vaktidir” dedi.