Çorum'un Osmancık ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanan BKM Mutfak ve Kanal D'de yayınlanan "Çok Güzel Hareket Bunlar" adlı programın oyuncularından Metin Yıldız, bugün hastaneden taburcu oldu.  
Ünlü tiyatrocu Metin Yıldız, taburcu işlemlerinin ardından Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Musa Zorlu'yu ziyaret etti. Yıldız, tedavisi süresince kendisiyle yakından ilgilenen başhekim Opr. Dr. Musa Zorlu'ya gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. Ziyaretin ardından hastane önünde kendisini bekleyen minibüse geçen Yıldız, minibüste kucağına aldığı kızı Şimal'i bir süre sevdi. Kızı Şimal'in huysuzluk yapması üzerine Yıldız, "Kızım aynı ben. Kameralardan pek hoşlanmaz. Kızım gazeteci
abilerine göz at" dedi.  
Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldız, bundan sonraki tedavisinin Fatsa'daki evlerinde devam edeceğini belirterek, "Orası bana iyi gelecek. Başhekim Musa bey ve doktor Murat bey'e çok teşekkür ediyorum. Yakından ilgilendiler. Sadece ben olduğum için değil, herkese aynı ilgi ve alakayı gösteriyorlar. Her yıl buradan gelip geçiyordum ama artık hastaneye de uğrayıp buradaki Musa bey, Murat bey ve tanıştığım dostalarımıza da uğrayacağım" dedi.

OLAY
İstanbul'dan memleketi Ordu'nun Fatsa ilçesine giden Metin Yıldız yönetimindeki 34 REM 58 plakalı cip, Kınalıtaş mevkiinde kontrolden çıkarak takla atmış, kazada hurdaya dönen cipten ünlü tiyatrocu yaralı olarak kurtulmuştu. Olay yerine çağrılan ambulansla önce Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yıldız, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Çorum Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.