Çorum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Çorum Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdürlüğü ve Limak Oteller Grubu işbirliği ile Aşçı Yardımcısı, Garson (Servis Elemanı), Kat Görevlisi mesleklerinde işgücü yetiştirme kursları açıldı. 
Aşçı yardımcılığı kursu 2 Ocak’ta başlarken, kat görevlisi ve garsonculuk kursları için de 17 Ocak’ta mülakat yapılacağı bildirildi.
İş-Kur İl Müdürü Zafer Eyvaz, Meslek Edindirme Kurslarının teorik eğitimlerinin Çorum Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde, uygulama eğitimlerinin ise Antalya’daki Limak Oteller Grubuna bağlı otellerde gerçekleştirileceğini bildirdi.
Zafer Eyvaz, “Meslek edindirme kurslarını başarı ile tamamlayanlara Limak Oteller Grubu tarafından istihdam garantisi verilmektedir” dedi.
Eyvaz, konuyla ilgili şu bilgileri verdi:
“Kurs mülakatları İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları, Çorum Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Öğretmenleri ve Limak Oteller Grubu yetkilileri tarafından gerçekleştirilmiştir.  Mülakat sonucunda 50 Aşçı Yardımcısı kursiyeri belirlenmiş ve eğitimleri 2 Ocak 2014 tarihinde başlamıştır. Kat Görevlisi ve Garson (Servis Elemanı) meslek edindirme kurslarının mülakatları devam etmekte olup 17 Ocak 2014‘de saat 10:00 da İŞKUR İl Müdürlüğünde yapılacaktır.
Bu kurslara katılım şartları ise;
- İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmak,
- 18-40 yaş arası Bay/Bayan olmak,
- En az ilköğretim (ilkokul) mezunu olmak,
- Açık öğretim hariç öğrenci olmamak,
- İŞKUR’un TYP, İşbaşı Eğitimi ve Girişimcilik programlarından son 6 ay içerisinde faydalanmamış olmak,
- Emekli veya aktif sigortalı olmamak şeklindedir.”