Çorumgaz A.Ş. tarafından Van'daki depremzedelerin ısınma probleminin çözümüne katkıda bulunmak amacıyla başlattığı yardım seferberliği yoğun ilgi görüyor.
Başbakan Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) deprem bölgesinde ısıtıcı cihazlara ihtiyaç duyulduğunu açıklamasının ardından Çorumgaz A.Ş., Sürmeligaz A.Ş. ve Kargaz A.Ş. yardım seferberliği başlatmıştı. 
Yozgat, Karabük, Çankırı, Kastamonu ve Çorum'da depremzedelerin yaralarının sarılması için 5 ayrı ilde yürütülen çalışma kapsamında dün akşama kadar 121 adet katalitik, 151 boş tüp, 8 ısıtıcı, 398 giysi toplandı. Toplanan katalitiklerin bakımı yaptırılırken, boş tüplerinde önümüzdeki günlerde dolumu yapılacak. Van'da yaşanan yoğunluk nedeniyle yardım kampanyasının süresi uzatıldı. Kampanya kapsamında toplanacak yardımlar Kurban Bayramı sonrası Van'a gönderilecek. 
Kampanyaya destek vermek isteyen tüm müşterilerin eski veya yeni kullanılacak durumda olan katalitik soba, tüp, detantör ve ocakları şirket merkezlerine getirmelerini isteyen Çorumgaz A.Ş. yetkilileri, ayrıca 444 0 187 nolu telefon ile ulaşıldığında yardım yapmak isteyen hayırseverlerin malzemelerini evlerinden alınacağını belirttiler.