Çorum’da İnönü Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında sinirler gerildi.
Edinilen bilgiye göre, bugün saat 15.55 sıralarında İnönü Caddesi Yapı Kredi Bankası önünde karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir çocuk, aniden yola fırlayınca cadde üzerinde hareket halindeki 34 KU 1876 otomobilin çarpması sonucu yere düştü. Çevre sakinleri, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde yatan çocuğa müdahale etti.
O sırada olay yerine gelen trafik ekibi, park halindeki araçlar nedeniyle ikinci sıraya durmak zorunda kalan ambulans sürücüsüne aracı çekmesini söyledi. Ambulans sürücüsü ise, yaralıyı aldıktan sonra gideceğini belirtti. Bu sırada park halindeki araçlar kaldırıldı. Sağlık ekipleri yaralı çocuğu ambulansa bildirirken, sürücü ile polis memuru ise tartışmaya başladı. Polis memurunun ambulans sürücüsüne “oruçluyum, ağzım dilime yapıştı, sabahtan beri canıma yetti yeter artık” diye çıkıştığı görülürken, ambulans sürücüsü ise, acil durum aracı olduklarını ve yaralıyı aldıktan sonra ancak aracını çekebileceğini söylediği duyuldu.

Tartışmanın uzaması üzerine Polis memuru, ambulans sürücüsünden ehliyet ve ruhsatını isteyerek hakkında işlem yapacağını belirtti. Sürücü de “Ben görev başındayım, siz bana böyle davranamazsınız, eğer bu sakıncalı durum varsa araç plakasına işlem yaparsınız” dedi.
Tartışmaya tanık olan vatandaşlar araya girerek, her iki memuru sakinleştirmeye çalıştılar. Sağlık ekiplerinin yaralı çocuğu ambulansa almasının ardından sürücü ambulansa binerek hastaneye doğru hareket etti.
Bu sırada polis memurunun da ambulans hakkında plaka üzerinden işlem yaptığı görüldü.