Çorum’un tanınmış simalarından Ömer Dinç’in oğlu Empati Dershanesi Genel Koordinatörü matematik öğretmeni Mustafa Ömür Dinç ile Yağmaksan'da mütercimlik yapan Almanca öğretmeni Zehra Nagihan Yağlı ile hayatını birleştiriyor.
Çorum’un tanınmış simalarından Ömer Dinç’in matematik öğretmeni olan oğlu Mustafa Ömür ile Almanya'dan emekli Nejdet Yağlı'nın kızı Zehra Nagihan dünyaevine girecekler.
12 Ağustos 2012 tarihinde nişanlanan Fevziye-Ömer çiftlerinin oğulları olan Empati Dershanesi Genel Koordinatörü matematik öğretmeni Mustafa Ömür Dinç ile Gülcan-Nejdet çiftlerinin kızları olan Yağmaksan'da mütercimlik yapan Almanca öğretmeni Zehra Nagihan Yağlı 12 Ekim 2012 Cuma günü hayatlarını birleştirecekler.
12 Ekim 2012 Cuma günü saat 19.00’da Kültür Düğün Salonu’nda başlayacak olan yemekli düğün törenine bürokrasi, siyaset, iş ve spor dünyasının önde gelen isimlerinin katılması bekleniyor.
Genç çiftlerin düğün yemeği ilk önce 11 Ekim Perşembe günü (yarın) saat 18.30’da Yazıçarşı Hamoğlu Apartmanı (Çorum Sürücü Kursu yanı) bulunan oğlan evinde verilecek.
Gelin alma töreni ise 12 Ekim 2012 Cuma günü saat 14.00'da Yazıçarşı Hamoğlu Apartmanı (Çorum Sürücü Kursu yanı) bulunan oğlan evinden hareket edilecek.
Yayla Haber, Yağlı ve Dinç ailelerini kutlar, Zehra Nagihan & Mustafa Ömür çiftine bir ömür boyu mutluluklar diler.