Çorum Barosu önceki dönem Başkanı Avukat Altan Akpınar ile Avukat Özer Akpınar’ın babaları, Aysel Akpınar’ın eşi, Kadastro Müdürlüğü’nden emekli Niyazi Akpınar (77), son yolculuğunu uğurlandı.
Akpınar, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybetmişti.

Akpınar’ın cenazesi, Ulu Cami’de öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Ulu Mezarlık’ta toprağa verildi.
Cenazeye Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Çorum Barosu Başkanı Av. Kenan Yaşar, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Günay, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, CHP Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Av. Rumi Bekiroğlu, CHP İl ve İlçe yöneticileri, Belediye Meclisi Gurup Başkan Vekili Tuncay Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı ve Çorum Haber Genel Müdürü Mehmet Yolyapar, Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilcisi Hacı Odabaş, Çorum Barosu avukatları, Akpınar ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.