Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Nurullah Müstet, çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.
S.S. Hitit 19 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı, Nur Oto Döşeme Sahibi, aynı zamanda Çorum Oto Tamirciler Odası Başkan adayı Nurullah Müstet, 8 Şubat’ta yapılacak olan genel kurul öncesi Aşağı Sanayi’de adeta gövde gösterisinde bulundu.
Dün Aşağı Sanayi esnafıyla buluşan Müstet, Aşağı Sanayi esnafına müjdeyi de verdi. Önceden dükkana yazılan ancak ‘İşyerim bana küçük gelir’ diyen esnafa bir şans daha tanınacağını dile getiren Nurullah Müstet, ‘İşyerimin metrekaresi küçük’ diyen esnaf arkadaşlarının kooperatif binasına gelmelerinin yeterli olacağını dile getirdi.
“Sayın Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü Bey de öncelik Aşağı Sanayi’de faaliyet gösteren esnafların diyor. Biz de her zaman önceliği Aşağı Sanayi esnafına tanıyacağız” diye konuşan Müstet, “Allah nasip kısmet ederse göreve geldiğimizde yukarı-aşağı ayrımı yapmadan, kimseyi ötekileştirmeden, kırmadan, dökmeden şeffaf bir yol izleyeceğiz” ifadesini kullandı.
Artık esnafın kanayan yarasını çözdüklerini belirten Nurullah Müstet, “Sanayimizi çevre yoluna bağlıyoruz. Orada bir dağ yok bir hizmet var. Artık Ankara yolundan gelen geçen herkes sanayimizi görecek ve esnafımıza katkı sağlayacak bir projeye imza attık. Bunun da haklı gururunu yaşıyoruz. Aşağı Sanayi’de hizmet veren esnafımızın iş yeri sahibi olması için hayata geçirdiğimiz kooperatif çalışmalarının yanı sıra işyerleri teslim edilene kadar hiç bir esnafımızın mağduriyet yaşamasına izin vermeyeceğiz. Tekrar ediyorum. Aşağı-yukarı gibi bir ayrım yapmaksızın esnafın tümünü kucaklayıp gönlümüzü de, kapımızı da tüm esnafımız için açık tutacağız” şeklinde konuştu.
Çok sayıda esnafın destek verdiği basın açıklamasının ardından Nurullah Müstet, ekibiyle birlikte Aşağı Sanayi esnafını ziyaret ederek, hal hatır sordu, hayırlı ve bol kazançlı işler temennisinde bulundu.