Çorum Belediyesi tarafından Ilıca Sokak üzerinde yapılan Mehmet Zahit Kotku Cami yarın kılınacak cuma namazı ile ibadete açılacak.

Geçtiğimiz yıl, ocak ayında ihalesi yapılan ve Ilıca Sokak’ta 1511 m2 alan üzerine inşa edilen caminin çevre düzenlemesi tamamlandı. Cami içerisinde temizlik işlemlerine başlandı. Mehmet Zahit Kotku adı verilen cami 17 Ağustos 2018 Cuma günü cuma namazı ile birlikte ibadete açılacak.

Yapımı tamamlanan Mehmet Zahit Kotku Cami’nin belediyeye yaklaşık maliyetinin 3 milyon TL olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Zeki Gül, “Karakeçili Mahallemize kazandırdığımız Mehmet Zahit Kotku Camiimiz 660 kişilik bir cemaat kapasitesine sahip. Camimizin kubbe cephelerin taş kaplama ve iç alanda kalemişi çalışmaları tamamlandı. Çevre düzenlemesi yapıldı. Mehmet Zahit Kotku Cami’nde bayanlar için ayrıca bir de Kur’an Kursu bulunuyor. Cami temizlik ekiplerimiz camimiz içerisinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İnşallah cuma günü cuma namazıyla birlikte ibadete açacağız. Hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi

.