Dünyanın önde gelen debriyaj üreticilerinden olan MAPA, Oto Tamirciler Esnaf Odası’nın organizasyonunda Çorum’da teknik eğitim semineri verdi.

Perakende satış noktaları, özel servis ve çalışanları için gerçekleştirilen teknik eğitim semineri Anitta Otel’de düzenlenirken, seminere Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı ve aynı zamanda ÇESOB Adayı Recep Gür, Terziler Odası Başkanı Lütfi Barut, Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek, Dikici ve Kunduracılar Odası Başkanı Halil Gürbüzer ile Sungurlu, Osmancık ve Alaca Esnaf Odası temsilcileri misafir olarak katıldılar.

MAPA’nın mevcut ve yeni ürünleri hakkında ayrıntılı bilgilerin verildiği seminere, katılımcıların da ilgisi yoğun olurken, seminerin açılış konuşmasını gerçekleştiren Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, oda olarak eğitim seminerlerine önem verdiklerini söyledi.

Uzun, oda üyelerinin bilgi, birikim ve tecrübelerinin artmasının Çorumlu araç sahibi vatandaşlara da olumlu yansıyacağını ifade etti. MAPA’nın yerli bir firma olduğunun altını çizen Başkan Uzun, Çorumlu esnafa seslenerek ürün tercihinde milliyetçi davranmamız gerektiğini kaydetti. Uzun, ülke ekonomisine katmadeğer sağlayan MAPA’nın ekonomimize katmış olduğu katmedeğerin yine devlet tarafından esnafa teşvikler halinde döneceğinin bilinmesini istedi.

Oto Tamirciler Esnaf Odası olarak ürünlerde imalattan doğacak zararların karşılanması yönünde MAPA yetkililerinden söz aldıklarını belirten Necmettin Uzun, MAPA ürünlerinde yaşanan hataların kendilerine bildirilmesini talep etti.

Seminer için özel davetiyeler bastırıldığını ve güzel bir organizasyona imza atıldığını anlatan Uzun, seminerin düzenlenmesinde emeği geçen MAPA yetkililerine ise Çorumlu esnaflar adına teşekkür etti.

Daha sonra MAPA’nın yeni hedefleri ve ürünlerinin anlatıldığı seminerde MAPA Satış Müdürü Atilla Dedeoğlu ise, katılımcılara MAPA’daki değişimler ve gelişmeler ile son teknoloji debriyaj sistemleri hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

Dedeoğlu, “Bugünlere hep birlikte geldik. Biz sizleri müşteri olarak görmüyor, MAPA ailesinin birer ferdi olduğunuzu düşünüyoruz. Buradaki amacımız sizlerin sorun ve önerilerinizi bire bir olarak dinlemek ve bunlara kalıcı çözümler sunmaktır” dedi.

Seminer sonunda ise eğitime katkılarından dolayı MAPA Satış Müdürü Atilla Dedeoğlu, Pazarlama Müdürü Hüseyin Muratoğlu, Kalite Uzmanı Tayfun Yılmazer ve Bölge Sorumlusu Orhan Örtücü’ye Oto Tamirciler Esnaf Odası tarafından hazırlattırılan plaketleri oda başkanları tarafından takdim edildi.

Akşam yemeğiyle devam eden organizasyonda ayrıca hediye çekilişi de yapıldı. Çekiliş sonrası kazanan esnafa hediyeleri verilirken tüm katılımcılara da çeşitli hediyeler dağıtıldı.