Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yaptıkları işlerle, ortaya çıkarttıkları eserlerle gurur duyduklarını dile getirerek, Engelli Eğitim Merkezi’nde 97 engellinin eğitimine başlandığını bunun da mutluluk verici olduğunu kaydetti. 
“Engelli kardeşlerimizin bizim üzerimizde ayrı bir hakkı var. Çünkü bizim sahip olduğumuz imkânlara sahip değiller” diyen Külcü, Belediyenin sadece alt yapı üst yapı ile ilgili çalışmalar yapmadığını sosyal belediyecilik anlamında da önemli çalışmalara imza attığını vurguladı. Engelli Eğitim Merkezi’nin 1 milyon 500 bin TL’ye tefrişatı ile birlikte mal olduğuna değinen Külcü, engellilerin eğitiminin önemli olduğunu kaydetti. 
Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi’nin açılışında konuşan Külcü, “Asfaltı herkes yapar. Biz bu ülkenin ihtiyaç sahibi insanlarına ne kadar sahip çıkabiliyorsak farkımızı böyle ortaya koyabiliriz. Aslolan insana hizmet etmektir. Sessiz yığınların sesi olmak için çalışıyoruz. Kimseye seçmen gözü ile bakmıyoruz insan olarak bakıyoruz. Ayrımız gayrımız yok. Biz birlikte Çorum birlikte Türkiye’yiz. Engelli Eğitim Merkezimizin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim