Türkiye Kızılay Derneği Çorum Şube Başkanı Sedat Canbolat, hayırseverlerin Ramazan ayını da fırsat bilerek Kızılay'a yardımcı olmasını talep etti.

Canbolat, "Kızılay Derneği Çorum Şube Başkanlığı olarak her yıl olduğu gibi bu yılda veren ile alan arasında köprü olmaya devam edeceğiz.hayırseverlerimizin zekat, fitre, gıda, giyim,çeşitli adakları alışveriş belgeleri (çekleri) ve ev eşyası gibi yardımlarını bekliyoruz" dedi.

Sedat Canbolat, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Ramazan rahmet, marifet, yardımlaşma ve bereketli bir ay olup Ramazan ayında insanların yardımlaşma ve merhamet duyguları zirve yapmakta bu durumdan ihtiyaç sahipleri de faydalanmaktadır.

Kızılay Derneği Çorum Şube Başkanlığı olarak her yıl olduğu gibi bu yılda veren ile alan arasında köprü olmaya devam edeceğiz.hayırseverlerimizin zekat, fitre, gıda, giyim,çeşitli adakları alışveriş belgeleri (çekleri) ve ev eşyası gibi yardımlarını bekliyoruz.

03642126771-05333965706 numaralı telefonlar irtibat numaralarımızdır.Hayırseverlerimiz istemeleri halinde istedikleri yerden belge karşılığı yardımları alınabilecektir. İhtiyaçlıların ihtiyaçları yıl boyu devam ettiğinden toplanan yardımlar Ramazan’da ve yıl boyu yardımların özelliğine göre dağıtılmaktadır.

Bu vesileyle halkımızın Ramazan’ını tebrik eder nice Ramazanlara ve bayramlara huzur içerisinde ulaşmayı dilerim."