Çorum Özel Eğitim Meslek Lisesi İşitme Engelliler Mobilya Bölümü öğretmen ve öğrencileri ÇESOB’u ziyaret etti. Ziyarette konuşan Özel Eğitim Meslek Lisesi öğretmenlerinden Kürşat Baltacı, okul olarak sektörel gezilere devam ettiklerini belirterek, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’a kendilerini kabulünden dolayı ayrıca teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ise, kendi sektörlerini ilgilendiren Mobilya Bölümü öğrencilerini ağırlamaktan ayrıca mutluluk duyduğunu ifade etti.

Engelliler için mesleki eğitimin önemine değinen Kılıç, öğrencilerin hayata hazırlanmasında ve hayata sımsıkı sarılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. ÇESOB Başkanlığının yanı sıra Mobilyacılar Odası Başkanı da olduğunu ve mobilya sektörünün giderek ivme kazandığını ayrıca bu sektörün istihdama da önemli katkılar sunduğu kaydeden Kılıç, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir” sözünü hatırlatarak, öğrencilere mesleki yaşamlarında başarılar diledi.

Ziyarette Özel Eğitim Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Kenan Baştaş, Mobilyacılık Öğretmeni İlhan Karayazı ile okulun 10. ve 11. sınıf öğrencileri hazır bulundu. Ziyaretin ardından ise öğle yemeği yenildi.