Çorum’un tanınmış simalarından Avukat Kasım Aksoy, 2. Sinema Güzeli Yarışmasının jüri üyeleri arasında yer aldı. Aksoy, ünlü yapımcılar ve oyuncularla birlikte jüride görev yapacak.

Türkiye genelinde düzenlenen sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle adından sıkça söz ettiren Avukat Kasım Aksoy, Türk Kızılay’ı ve Engelsiz Yaşam Vakfı işbirliğiyle Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit ve Dul Yetimleri Derneği yararına gerçekleştirilecek olan 2. Sinema Güzeli Yarışmasının jüri üyeleri arasında yer aldı.

Avukat Kasım Aksoy’a Avukat-Hukukçu temsilciliği noktasında jüri üyeliği görevi verildi. Sinema, tv, spor ve sahne sektörünün ünlü yapımcıları ve oyuncuları ile birlikte jüri üyesi olarak yarışmada yer alacak olan Kasım Aksoy, Çorum’un ismini güzel bir projeyle daha duyurmuş olacak.

ŞEHİT AİLELERİ YARARINA YAPILACAK

Ünlü isimlerin jüri olarak bir araya geldiği 2. Sinema Güzeli yarışması şehit aileleri yarına yapılacak.
Geçtiğimiz Cumartesi günü yarışmanın öncesinde jüri koltuğuna oturacak ünlü isimler Wow İstanbul Hotel & Convention Center Choppers Point’te düzenlenen basın toplantısında bir araya geldiler ve yetenekli gençler seçmek üzere yarışmanın startını verdiler.

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan yarışma Türk Kızılayı ve Engelsiz Yaşam Vakfı işbirliğiyle yapılacak. Yarışma, Zeytin Dalı Harekatı için Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit ve Dul Yetimleri Derneği yararına gerçekleştiriliyor.

BİRÇOK ÜNLÜ İSİM JÜRİDE YER ALDI

Çorum’un başarılı Avukatlarından Av. Kasım Aksoy’unda yer alacağı genç yetenekleri seçecek olan jüri üyeleri arasında; Şükrü Avşar (Avşar Film), Mehmet Yiğit Alp (NTC Medya), Süleyman Orakçıoğlu (D’S Damat), Devlet Devrim (Film-San Vakfı Başkan Yardımcısı), Müjdat Gezen, Aydan Şener, Salih Güney, Wilma Elles, Tamer Karadağlı, Sema Şimşek, Coşkun Sabah, Hamdi Alkan, Selen Görgüzel, Erman Toroğlu, Şoray Uzun, Zafer Gündoğdu (Fotoğrafçı ), Modacı Burcu Aynur ve Muammer Kapucuoğlu (Klass Magazin Dergisi) gibi önemli isimler yer alıyor.
Yarışmanın finali 4 Nisan’da yapılacak.

YARIŞMAYA ÇOK BÜYÜK İLGİ GELİYOR

Sunuculuklarını Ayça Kuru ve Volkan Severcan, kırmızı halı röportajları ise Nuri Alço’nun yapacağı “2. Sinema Güzeli Yarışması”na şimdiye kadar bin beş yüzün üzerinde başvuru yapıldığı belirtildi. Daha önce Azerbaycan elemesi de yapılan yarışmaya yurt dışından da büyük ilgi olduğu kaydedildi. Gelen başvurular arasından ön jüri tarafından canlı eleme yapılarak seçilecek olan 14 kız – 14 erkek finale gitmeye hak kazanacaklar. Yarışmanın finali 4 Nisan’da yapılacak. Kamp süresi içinde yarışmacılar uzman psikolog Esra Özkeseci’den destek alırken finalistlerin fotoğrafları da fotoğrafçı Zafer Gündoğdu tarafından çekilecek.

ŞEHİTLER İÇİN SAYGI DURUŞUNDAYIZ

Basın toplantısı öncesinde jüri üyeleri ve yarışma komitesi üyeleri şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşını okudular. Geçtiğimiz yıl yarışmanın sunuculuğunu yapan ve bir otelde acımasızca sırtından vurularak öldürülen sunucu Vatan Şaşmaz’da alkışlarla anıldı. Yarışma komitesi başkanı Atilla Kaplakarslan ise yaptığı konuşmada; “Ülkemizde sinema ve dizi film sektörü büyük bir hızla gelişiyor dünyaya açılıyor. Buna bağlı olarak yeni yüzlere ihtiyaç var. Geçtiğimiz yıl çok başarılı bir iş çıkarttık. Bu yıl ikincisi de yine aynı başarı ile yapılacak. Yarışmaya büyük bir ilgi var” dedi. Yarışmanın gala gecesinde ayrıca her yıl tekrarlanacak “Yaşayan Değerlere Saygı” bölümünde Müjdat Gezen, Bahar Öztan, ve Hababam Sınıfı Oyuncuları’na Yaşam Boyu Meslek ve Onur Ödülü de verilecek.

SOSYAL PROJELERE DESTEK VERİYOR

Çorum’da başarılı bir iş hayatına sahip olan Avukat Kasım Aksoy, sosyal projelere verdiği desteklerle adından sıkça söz ettiriyor. Daha öncede bir çok projeye desteği olan Aksoy, yakın zamanda da “Türkiye Korunma İhtiyacındaki Çocuklar Vakfı” yararına, ‘Yıldızlardan Masallar’ projesinin lansmanında verdiği desteklerden dolayı ödüle layık görülmüştü. Avukat Kasım Aksoy Engelsiz Yaşam Vakfının yılın en iyilerini seçtiği gecede de ödül almış sosyal projelere verdiği önemi ve desteği devam ettirmişti. Aksoy Zeytin Dalı Harekatı için Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit ve Dul Yetimleri Derneği yararına gerçekleştirilen yarışmada jüri üyesi olarak anlamlı bir faaliyete daha imza atmış olacak.