Kaleli Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu’nda, 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı birinci döneminde açılan İngilizce kursu, diksiyon kursu, bilgisayarlı muhasebe ve vergi uygulamaları kursunda dersler tamamlanarak ilk yarı sona erdi.
Birinci dönem kurslarının tamamlanması nedeniyle bir açıklamada bulunan Yurt Müdürü İsmail Tuncel, kursiyer öğrencilere hayatta muvaffak olmanın yolları konusunda bazı tavsiyelerde bulunarak, kursta emeği geçen hocaları tebrik etti.
Yurt Müdürü İsmail Tuncel, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Hayatta muvaffak olmanın yolu, kültür ve bilgi yüklü bir insan olmaktan geçer. Kültürlü ve bilgili olan insan, vizyon sahibi bir insandır. Kişiliğinizi geliştirmek adına; sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklere katılmak ve bu alanlarda bilgi sahibi olmak ve etrafınızdaki insanlara faydalı olabilmek en büyük idealiniz olmalıdır. Ünlü felsefeci Descartes’de “Topluma hizmet etmeyen insanlar, sosyal olamaz.” sözleriyle bu gerçeği en güzel şekilde dile getirmektedir.
Bu amaçlar doğrultusunda siz öğrencilerimizi bilimsel, sanatsal, sosyal ve kültürel yönden hayata hazırlamak adına tüm var gücümüzle sizlere imkanlarımızı seferber ediyoruz. 2013-2014 eğitim-öğretim yılında yurdumuz bünyesinde açtığımız; bilgisayarlı muhasebe ve vergi uygulamaları, diksiyon kursu ve İngilizce kurslarında birinci dönem sona ermiş bulunmaktadır.

Yurdumuzda açılan kurslarda desteklerini esirgemeyen, başta Milli Eğitim Bakanlığı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları kursunu veren Mali Müşavir Fikret Tepençelik’e, Diksiyon Kursu Hocası Edebiyat Öğretmeni Yasin Keçeci’ye, İngilizce Kursu Hocası İngilizce Öğretmeni Feyza Çubuk’a teşekkürlerimi arz ediyorum. Kurslardan istifade eden öğrencilerimizi tebrik ediyor, hayatta başarılar diliyorum.”