Çorum merkez İsmail Kakaç İlkokulu’nda velilere yönelik olarak “Sağlıklı Beslenme” konulu seminer düzenlendi.
İsmail Kakaç İlkokulu ve Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen seminere İsmail Kakaç İlkokulu Müdürü Ender Özcan Özçakır, Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi Müdürü Zehra Betül Özseçer ve diyetisyen Şule Bölükbaş ile çok sayıda veli katıldı.
Beslenme alışkanlıkları ve sağlıklı beslenme bilinci kazandırılmasına ilişkin sunumda bulunan diyetisyen Şule Bölükbaş anne babaları bilgilendirdi.
Okul Müdürü Ender Özcan Özçakır, seminer sonrasında tüm katılımcı anne babalara ve eğitimin koordinasyonunda birlikte hareket edilen Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi Müdürü Zehra Betül Özseçer’e ve sunumu gerçekleştiren diyetisyen Şule Bölükbaş’a teşekkür etti.

Özseçer, “Biz Çorum’da Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul sertifikası bulunan ender okullardan bir tanesiyiz.
Öğrencilerimizin sağlıklı büyümesi ve gelişmesi açısından temizlik ve beslenmenin ne derece önemli olduğunun bilincindeyiz.
Öğrencilerimizle birlikte anne babalarımızın da bu farkındalığa ulaşması için çalışmalar düzenliyoruz.
Okulumuz rehberlik servisinin koordine ettiği çalışmalarda uzman kişilerce verilen eğitimler bizlere ve öncelikle öğrencilerimize olumlu geri dönütler kazandırmaktadır. Tüm çalışmalarımıza katılan öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Program sonunda İsmail Kakaç İlkokulu 4/B sınıfı öğrencisi Öykü Özçakır, semineri gerçekleştiren Şule Bölükbaş’a çiçek takdim etti.