Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür’ün polis memuru oğlu Serkan Gür, muhteşem bir kır düğünüyle hayatını Yağmur Can ile birleştirdi.

Neriman & Recep Gür çiftinin oğulları Serkan ile Gülender Can ve Tahsin Kabak’ın kızları Yağmur’un düğün töreni geçtiğimiz Cuma günü Sağmaca Et ve Alabalık Tesisleri’nde gerçekleşti.

Düğüne CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Belediye Başkan Yardımcıları Turhan Candan ve Alper Zahir, Özel İdare Genel Sekreteri Recep Çıplak, Kültür ve Turizm İl Müdürü Ömer Arslan, Ticaret İl Müdürü Fikret Yıldırım, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Türkiye Kasaplar ve Celepler Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ, Kırıkkale, Mersin, Tarsus, Kayseri ve İzmir Kasaplar Odası Başkanları, Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürü Osman Genç, Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Ünlü, bazı Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri, ÇESOB Yönetim Kurulu üyeleri, İl ve İlçe Esnaf Odası Başkanları, Oda Genel Sekreterleri, Birlik personelleri, kooperatif yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftin nikahını Nüfus Müdürü Aziz Önal kıyarken, kıyılan nikahın ardından oldukça kalabalık konuğun katıldığı düğün merasiminde sahne alan sanatçılar, güzel sesleriyle davetlilere hoşça vakit geçirttiler. Gece geç vakitlere kadar devam eden düğünde Serkan ile Yağmur’un mutluluğu ise görülmeye değerdi.

Düğüne çeşitli mazeretlerinden dolayı katılamayan AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya ile AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ da gönderdikleri telgraf ile genç çifte mutluluklar dilediler.

Yaylahaber, Yağmur ile Serkan’ı kutlar, bir ömür boyu mutluluklar diler.