Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezinin koordinesinde sosyal, kültürel ve eğitsel faaliyetler kapsamında "Miraç Kandili" programı yapıldı.

Gençlik liderleri, gönüllü gençler ve Danişment Gazi İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile birlikte Miraç Kandili programı tertip edildi.

"Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül taçlanır. O gül ki Muhammed Aleyhisselam'ı hatırlatır. denilerek başlayan programda; Danişment Gazi İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin dinleyenleri adeta huzura götüren Kuran-ı Kerim tilaveti ile gönüller ferahlandı. Akabinde Danişment Gazi İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Şahin Özcan, günün anlam ve önemini anlatan konuşmalarını gerçekleştirdi.

"Secdeye vardığın her gün senin Miracındır. Miraç ile gelen namaza sahip çıktığın her gün senin miracındır. Namazlarını koruyorsan Miraç'ı koruyorsun anlıyorsun demektir" ifadelerine yer veren Özcan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Gençlik Lideri ve üye gençlerini ney ve şiir dinletisi gerçekleştirmeleri üzere sahneye davet etti.

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği program, okul öğrencilerinden Miraç konulu orta oyununun sahnelenmesi ile sona erdi.