Karataş Otomotiv, Çorum’da farklı bir yöntemde araçlarını tanıttı.
Fiat Çorum Bayiliğini alan Karataş Otomotiv, yeni araçlarının farklı bir yöntemle Çorumlulara tanıttı.
Çorum’da otomotiv sektörüne yön veren Karataş Otomotiv, Hyundai, Peugeot ve Honda markaları gibi otomotiv sektörünün önemli markalarının Çorum Bayiliğini üstlenen Karataş Otomotiv, 2016 yılının başından itibaren Fiat Çorum Bayiliğini de aldı.
Karataş Otomotiv, Fiat Bayi, bugün düzenlenecek olan törenle açılacak. Tören öncesinde Karataş Otomotiv, sıra dışı bir yöntemle araçlarını tanıtmaya başladı. Saat Kulesi yanında bulunan alana ağacın dallarını andılar bir platform kuran Karataş Otomotiv, dallara da otomobilleri yerleştirdi.
Karataş Otomotiv’in tanıtımı Çorumluların oldukça ilgisin çekti.
Karataş Otomotiv yetkililerinden İlker Aksungur, genel olarak metropol kentlerde kurulan Fiat 500 ağacını Çorum’da sergilediklerini belirterek, kurulan platforma Çorumluların ilgisinden de memnun kaldıklarını dile getirdi.
Çorum’da Fiat’ın yüzde 10’lar seviyesindeki Pazar payını yüzde 15’lere taşımayı hedeflediklerini söyleyen İlker Aksungur, araçların bazı özelliklerinden de bahsetti. Aksungur, Karataş Otomotiv Fiat Bayinin 18 Mart Cuma günü (yarın)saat 14.30’da yapılacak olan açılışına da tüm Çorum halkını davet etti.