Milliyetçi Hareket Partisi Çorum eski Belediye Başkanı Adayı ve eski İl Başkanı Av. Ercan Daşdan, hayatını Esra Şahin ile birleştirdi.
Sevgi - Fevzi Daşdan’ın oğlu Av. Ercan Daşdan, Sevim ve Galip Şahin’in kızı Esra Şahin ile dün akşam Vadi Restaurant’ta gerçekleştirilen görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Düğün merasimine; AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, MHP 19. Dönem Milletvekili Muharrem Şemsek, Çorum eski Milletvekili Adnan Türkoğlu, MHP İl Başkanı Av. Bekir Çetin, CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç, meslek odaları başkanları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen düğünde Esra ve Ercan çiftinin nikâhını Belediye Başkanı Muzaffer Külcü kıydı. Çiftin nikah şahitleri, TBMM İdare Amirleri Salim Uslu, Tufan Köse, Çorum eski Milletvekili Muharrem Şemsek ve MHP İl Başkanı Bekir Çetin oldu.
Düğün oldukça görkemli ve coşkulu geçti.
Yayla Haber, Şahin ve Daşdan ailelerini tebrik eder, Esra - Ercan çiftine ömür boyu mutluluklar diler.