Kuru fasulyeci Fevzi ustanın mekanına açıldı.Özellikle de kış günlerinde, farklı tatlardaki çorbaları tatmak için Kuru fasulyeci Fevzi ustaya uğramanız yeterli olacaktır.

Lezzet Durağı olan Kuru fasulyeci Fevzi Ustanın mekanı Çorumlu ünlü simalarında durak yeri oldu.

Fevzi Usta, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Çorum Baro Başkanı Av. Kenan Yaşar, Çorum Eski MHP Milletvekilli Adnan Türkoğlu, Çorumlu Yazarlar Ethem Erkoç ’u mekanında ağırladı.

Çorum’da Kuru fasulye denince akla meşhur Kuru fasulyeci Fevzi Usta geldiğini belirten işletme sahibi Fevzi Çakmak, hizmete başladığımız günden bu zamana kadar hep kaliteyi ön planda tutarak, yemeklerimizden lezzetimizi eksik etmedik” dedi.

Çakmak, “Samimiyetimizin yanında enfes yemek çeşitlerin bulunduğu işletmemizde fiyatlarımızdaki uygunlukla ve yemeklerimizdeki lezzetimizle dikkat çekiyoruz. Müşterilerimize davranış ve yemek sunumuna kadar kendimize has özelliğimizle hizmet veriyoruz. Müşterilerimizle kurduğumuz iletişimle Kuru fasulyeci Fevzi Usta, Çorum’da akıllara kazınmış durumdadır. Ev tadındaki kuru fasulyeyi hizmete başladığımız günden beri yapıyoruz. Buradaki güzellik sadece ev tadında yemekle sınırlı kalmıyor, aynı zamanda içerdeki samimiyet ve müşteriyle olan ilişkimizde aile ilişkisi durumunda oluyor. Yıllardır kimseyi kırmamaya özen göstererek müşterilerimizle ilişkilerimizi devam ettiriyoruz. Tüm Çorumlular ve Çorum’u ziyarete gelen vatandaşlarımız ev yemeği lezzetindeki ve aile sıcaklığındaki yemeklerimizi afiyetle yiyebilirler” ifadelerine yer verdi.

Lezzet durağı olan Kuru fasulyeci Fevzi ustanın mekanında tereyağlı çorbaların yanı sırada Çorum’da ün yapmış meşhur kuru fasulyesinin tadına bakma imkanı bulacaksınız.