Çorum Otizm Gönüllüleri Derneği ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Çorum Öğrenim Birimi tarafından 3 Aralık Engelliler Günü kapsamında düzenlenen eğlence programı Çırağan Sarayı Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.


Programa Vali Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat’ın eşi Hacer Yağbat, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Kadriye Taşdemir ve Ahmet Büyükkurt, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Meryem Demir ve AK Parti Kadın Kolları Sosyal Politikalar Birim Sorumlusu Fatma Yılmaz katıldı.


Programda konuşan Çorum Otizm Gönüllüleri Derneği Başkanı Emine Çelen iki sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek böyle bir organizasyon yapmasının gurur verici olduğunu anlattı. Çelen, engelsiz Çorum ilan edilmesini istediğini kaydederek, bunun içinde Çorum’da hayatın engelliler için daha iyi hale getirilmesi gerektiğini söyledi. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Çorum Öğrenim Birimi Başkanı Serpil Çetin ise konuşmasında bir arada olmanın güzel bir duygu olduğunu dile getirerek gönüllülere yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. İlkokul çağındaki çocuklara yardımcı olmanın kendileri için değerli olduğunu belirten Çetin, daha güzel işler yapılacağına inandığını dile getirdi.
Yapılan konuşmaların ardından programa katılanlar engelsizce eğlendi.