Çorum Çölyak Derneği yöneticileri, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Çorum milletvekillerini ve bazı üst düzey siyasileri ziyaret etti.

Dernek Başkanı Hacer Kesici, Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Azak, Yönetim Kurulu Üyeleri Sıdtık Veldet, Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Müjgan Demir ve Tuncay Kesici’den oluşan bir ekip ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milletvekilleri ziyaret edildi.

Çölyak heyeti, sırasıyla AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Çölyak Hastalığı Meclis Araştırma Komisyon Üyesi Mehmet Ali Cevheri ile makamlarında, AK Parti Çorum Milletvekili ve İçişleri Komisyon üyesi Oğuzhan Kaya ile Genel Kurul Salonunda görüştü.

Görüşmelerde Çorum Çölyak Derneği hakkında ve önümüzdeki günlerde çölyaklıların faydası için yapılabilecek işler ile ilgili hazırlanan dosyalar milletvekillerine takdim edildi.

Ayrıca Çölyak hakkında genel konularda istişarelerde bulunma fırsatını yakalayan dernek yöneticileri, dernek için destek istedi.

Dernek Başkanı Hacer Kesici, "Çölyaklılar için çok önemli faydalar sağlayacağını düşündüğümüz ziyaretlerimizde bizlere büyük ilgilerini esirgemeyen kıymetli milletvekillerimize Çorum Çölyak Derneği olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.