Belediyenin çeşitli birimlerinde çalıştıktan sonra halen Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünde görev yapan Celalettin Bayrak, Hizmet İş Sendikası Çorum Şube Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Şube Başkan Adayı Celalettin Bayrak yaptığı açıklamada “Her zaman işçi haklarını gözeterek ve her zaman onların yanında olduğumuzu hissettiren yönetim anlayışı içinde olacağız" dedi.

Yayla Haber Gazetesi'ni ziyaret ederek adaylığı hakkında bilgiler veren Bayrak, "İşçimizin hakkı, sadece maddiyatla ölçülemez. Görevde olduğumuz süre boyunca personelimizin hak ve menfaatlerini koruma noktasında her zaman arkadaşlarımızın yanında olacağız.

Bu anlayıştan hareketle tüm arkadaşlarımızın görüş ve önerilerini çok kıymetli buluyorum. Yapılacak olan bu seçimin kazananı ve kaybedeni kesinlikle yoktur. Kazanan işçi arkadaşlarımız olacaktır.

Gücümüzü işçilerimizden alarak, belediye ve bürokratlarla işçilerimiz arasında köprü vazifesi görmek için adayım. Kazanılmış haklarımızı korumak ve daha ileriye taşımak için, işçilerimizin sorunlarının çözümü için şube başkanlığına aday olduğumu açıklamakla onur ve gurur duyuyorum" ifadesini kullandı.

GENEL MERKEZE ZİYARET

Hizmet İş Sendikası Çorum Şube Başkan Adayı Celalettin Bayrak, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Sorumlusu Halil Özdemir'i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Bayrak, adaylık çalışmaları hakkında Özdemir'e bilgi verdi.

CELALETTİN BAYRAK KİMDİR?

01.07.1974 tarihinde Çorum’da doğdu. İlk-orta ve lise tahsilini Çorum’da tamamladı. Halen AÖF İnsan Kaynakları Bölümü son sınıf öğrencisi.

Çorum Belediyesinde 02.05.1996 yılında geçici işçi kadrosuyla göreve başladı. 22 yıldır Belediyede Basın Danışmanlığı, Başkan Yardımcılığı Sekreterliği, Zabıta, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Beyaz Masa gibi çeşitli birimlerde görev yaptı. Ayrıca Voleybol İl Hakemliği, Güreş İl Hakemliği, Halk Oyunları Hakemliği, Otomobil Sporlarında üst düzey hakemlik görevlerinde bulundu.